„Моята любов е киното“, казва актрисата Деси Моралес. Гледам я с удоволствие, защото е много естествена в играта си. Такава е и в живота. Зодия Рак, много сърдечна, веднага скъсява дистанцията, омагьосва. Оказва се, че освен в киното Деси е влюбена в пътешествията. Ето какво ни разказа за пътуванията си. В снимките активно участват и бъдещите холивудски звезди нейните деца актьори Джорджи и Летисия.

1. Какво е пътуването за теб? Приключение или философия?

Много хубав въпрос:) С течението на времето пътуването се измени от приключение към философия . Сега възприемам пътуването и като път към себе си.

2. Разкажи ми за най- вълнуващото ти пътуване.

Най-вълнуващото пътуване?! Aми то не е едно. Няма да забравя усещането , когато видях Колизема за първи път! Божествен град е Рим! Обожавам Рим! Всяко камъче там има история.
Друго незабравимо приключение беше пътуването ми до Лос Анжелис за първи път:) Още като студентка, съпругът на моята приятелка Ралица, реши да я изненада за Коледа, като и подари мен ? И разбира се, най-скъпите ми изживявания са свързани с децата ми:) Да видя света през техните очи. С тях пътуваме много. Най-често до Л.А, защото там са другите им роднини. Но едно от най-любимите места за мен си остава Disneyland.

3. Как стягаш багажа си?

Багажa… много бързо го стягам:) Но се старая да взема най-необходимото. Не съм от типа жени, които мъкнат два куфара с рокли 🙂

4. Какво винаги взимаш с теб?

Винаги взимам с мен…..лосион за тяло ? и една книга, която е много ценна за мен;) “The 42 name of god “ ?

5. Какво си носиш у дома от пътуванията?

Освен емоцията и радостта, нося най-различни неща, зависи къде съм била и какво съм искала да взема с мен като част от мястото. Различни са нещата, но като че ли най-често взимам сувенири, символи на местата, в които съм била.

6. Има ли места, на които винаги би се връщала с удоволствие?

Винаги бих се връщала както казах по-горе в Disneyland:) и го правя всеки път когато съм в Л.А. Също обожавам Барселона и Италия …там бих се връщала с най-голямо удоволствие:) Всеки път е различен от към емоции и изживяване:)

7. Кое е мястото, за което мечтаеш?

Мястото за което мечтая, на което още не съм била….то не е едно:) Но от дете имам увлечение към Египетските пирамиди. Там не съм била още , както и към Перу, Бали, Нова Зеландия.

8. Любимата ти книга/ филм за пътешественици?

Любимата ми книга, не само за пътешественици, а изобщо, това е ,,Къде отиваш, пътнико?“ на Ивинела Самуилова! Това е моята книга ! И за мен е чест че познавам авторката и. Любимата ми писателка !

9. Кое е любимото ти място в България?

Любимо място в БГ……Черноморието. Обичам много и София, лятото, когато наистина диша! Но има и толкова много приказни места из България. За мен всяко едно е скъпо, просто защото България е моята родина и не бих я заменила за друга.

10. Коя е следващата ти дестинация?

Следващата дестинация е още неизвестна:) Ще се появи спонтанно ?

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here